CV De Faant 4e bij Fèrs 11-11 Bal

9 november 2019 23:45

CV De Faant

CV De Faant behaalt met nummer 'Kerremus op ut Fèr' de vierde plaats

CV De Faant heeft ook dit jaar weer meegedaan aan Ut Fèrs 11-11 Bal dat dit jaar plaatsvond op zaterdag 9 november in Zalencentrum Boelaars. Allereerst was er de bekendmaking van de nieuwe prins van Ut Faantelaand. Dit bleek Laurens Verschuuren te zijn, alias Prins Laurentius d'n 25e. Wij willen hem via deze weg succes en vooral veel leut toewensen.

Daarna was het tijd voor het 'blèrconcours' waar het beste carnavalslied van Ut Faantelaand gekozen zou worden door een vakjury. Dit jaar waren er 8 deelnemers. Uit de loting kwam naar voren dat CV De Faant als laatste haar nummer ten tonele moest brengen. Tijd zat dus om wat moed in te drinken of lekker een beetje los te komen. En zo geschiedde.

Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver en brachten de dames en heren van CV De Faant het nummer 'Kerremus op ut Fèr' te gehore. Er werden tevens talloze grote en kleine knuffels meegesleept op het podium om het nummer visueel kracht bij te zetten. Meest in het oog sprong toch wel de grote bèèr voor op het podium die ook terugkwam in de songtekst.

Daarna was het even wachten op de uitslag. Daar bleek dat CV De Faant de vierde prijs behaald heeft samen met nog 5 andere deelnemers. De top 3 bestond uit (1) Duo ik en gij, (2) Van alles wat en (3) Tjop Tjop. Alle winnaars... Gefeliciteerd!

Na de prijsuitreiking kon de Afterparty van start gaan en deze ging door tot in de late uurtjes. Hierin waren optredens te bewonderen van De Fik Erin, Dennis v/d Stelt en DJ Joeri. Al met al was het weer een bèèregezellige avond.


De winnaressen 'Duo Ik en Gij'


De nieuwe prins van Ut FaantelaandBron: CV De Faant
Delen

Lees meer over:
Ut Fèrs 11-11 Bal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!